NOTÍCIES

                                                              19 de maig de 2013


Sempre és una alegria que una llibreria que va tancar fa poc torni a obrir les seves portes. En aquest cas, uns bons amics, l'Stefan i la Berta, s'han abrandat a reobrir la llibreria XERES, amb trenta nou anys d'història. Diuen ells que provenen de un món molt diferent d'aquest de les llibreries, que no dels llibres. A mi em sembla que la il·lusió que hi posen és la garantia més important per a l'èxit del projecte. A més a més, en agermanament amb una servidora abrandada i, segurament perquè disset viatgers abrandats els portin sort, han col·locat el meu llibre a primera línia de l'aparador.         Gràcies Stefan i Berta, i també Josepa, per la confiança.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


5 de maig de 2013

Un petit tast del primer Sant Jordi de VIATGES INSÒLITS DE VIATGERS ABRANDATS i del meu primer Sant Jordi des de la perspectiva d'escriptora, sense deixar la de lectora. Només faltaria! Tot compartit amb companys del col·lectiu  mots.en.cru de l'Escola de Lletres i de les llibreries. 

                                                                     21 d'abril de 2013

De cara a Sant Jordi i perquè tothom que ho desitgi pugui tenir els seus VIATGES INSÒLITS DE VIATGERS ABRANDATS, relaciono a continuació totes les llibreries on podeu trobar el llibre en paper:

                                  A Tarragona:                               Llibreria La Capona
                                                            Llibreria Xeres                                                                                                                                                                                                                    Llibreria de la Rambla
                                                                 Llibreria Adserà

                                  A Vimbodí:                                 Llibreria Guixots

                                  A Reus :                                        Llibreria Galatea
                                                                Llibreria Gaudí

                                  A Montblanc:                          Llibreria La Baldufa
                                                                Llibreria 19 Arcs
                                                                Llibreria Requesens

                                  A Sant Boi de Llobregat    Llibreria Les horesEl mateix dia de Sant Jordi a les parades de totes aquestes llibreries i a la parada de l'Escola de Lletres de Tarragona, on signaré a partir de les cinc de la tarda.
 


                                                                       I en ebook

Club de lectura Laie
Sophos
El Corte Inglés
Leer
Luarna
Todoebook
Librería Picasso
Tirant Llibreria
Lenoarmi ebooks
Llibreria Dalmases
Unicornio Librería
Librería Universitaria
Top Books
Saltamartí llibres
Nube digital
Fnac
Edi.cat   


BONA LECTURA!!!.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


24 de març de 2013

De la presentació a l'Associació de Jubilats i Pensionistes Tàrraco del dia 15, amb la meva gent de disset anys trobant-nos molt sovint.

FOTOS
VÍDEOS

http://youtu.be/JUWaVqAQGTo 
 http://youtu.be/PIyF_yreb60
http://youtu.be/2LXBths9fb4
http://youtu.be/eYf_jNRFO5I


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


18 de març de 2013


Aquestes són les fotos de la presentació a Montblanc. Escasses, perquè la tecnologia de la imatge, aquell dia em va declarar la guerra. A la pestanya RELATS intento suplir amb paraules la manca d'imatges. 
I aquest és link d'una entrevista que va publicar el NOVA CONCA de divendres 15 de març a la seva contraportada  sobre el llibre i l'autora.

http://www.novaconca.cat/entrevista/7073/recomano-fer-un-pas-mes-enlla-de-la-comoditat-del-dia-a-dia14 de març de 2013

Demà, divendres 15 de març faig una nova presentació al meu antic barri de treball,  a l'Associació de Jubilats i Pensionistes Tàrraco, a l'Avda. d'Andorra 15, a les 7 de la tarda, per retrobar-me amb tots els meus clients, amics amb qui he tractat durant disset anys i de qui guardo un record que sempre portaré al cor.Serà amb parlaments, lectures i música, en el meu estil  de presentació que ja comença a ser un clàssic.
Presentació per l'escriptora Tecla Martorell
Lectura de fragments per Mercè Campo
Cançons acompanyades amb la guitarra per Pau Espuny
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

2 de març de 2013

El proper dissabte 9 de març, 3a presentació de VIATGES INSÒLITS DE VIATGERS ABRANDATS, aquesta vegada a Montblanc, capital de la Conca de Barberà. En paraules del poeta vallenc Joan Guasch, "la Conca és un indret extraordinari que forja persones amb caràcter". Com que la meitat de la meva vida l'he viscut a la Conca sóc una persona amb mig caràcter o bé mitja persona amb caràcter. L'altra meitat del caràcter o de la persona serà tarragoní, romà, mediterrani... que no és poc.

L'INVITACIÓ

La notícia a NOVA CONCA


19 de febrer de 2013


Aquesta setmana surt la segona edició de VIATGES INSÒLITS DE VIATGERS ABRANDATS,
sense corrupció, sense suborns i sense espies al meu servei. Només treballant i pel suport de molta gent, a qui mai no estaré prou agraïda.

No hi busqueu la diferència. És a l'interior.


8 de febrer de 2013 


Pels qui us agrada portar una pila de llibres al damunt sense haver d'aguantar-ne el pes, aquesta és la llista de llibreries digitals i no, on es pot trobar meu llibre en ebook, al preu de 3,63 euros:

Club de lectura Laie
Sophos
El Corte Inglés
Leer
Luarna
Todoebook
Librería Picasso
Tirant Llibreria
Lenoarmi ebooks
Llibreria Dalmases
Unicornio Librería
Librería Universitaria
Top Books
Saltamartí llibres
Nube digital
Fnac
Edi.cat   
24 de gener de 2013
Aquest és el link del petit reportatge que TV3 Telenotícies Comarques Tarragona va emetre ahir, 23 de gener. Va sobre el llibre i l'autora i els paisatges són de Vimbodí i Tarragona. Minut 9:45 del vídeo.
http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/4432333

20 de gener de 2013
Afegeixo link del bloc de Glòria Condal, un bloc de viatges, llibres, actualitat, cinema... on fan un comentari extens sobre el meu llibre.


gloriacondal                                      Cultura, viatges i solidaritat


 http://gloriacondal.wordpress.com/2013/01/20/viatges-insolits-de-viatgers-abrandats/


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

19 de gener de 2013

IMATGES de la presentació a Vimbodi i Poblet, 12 de gener

VÍDEOS

Aquest és el muntatge VIMBODI I POBLET VS. TARRAGONA de Manel Castro Vidal, Director de la revista Punt i Coma, ex-dissenyador gràfic a la Vanguàrdia i periodista en diversos mitjanshttp://www.youtube.com/watch?v=EzJo85Iw56M
 http://www.youtube.com/watch?v=1kQ7wUVhhsA

I aquesta, la gravació d'una part de l'acte:

http://www.youtube.com/watch?v=wu-gK25tNqY
http://www.youtube.com/watch?v=PXyANKWq_C0


I FOTOSFotos de Sandra CasasFotos de JM Potau


Encara que sembli la mateixa d'abans, no ho és. Les meves amigues de la infantesa són úniques i irrepetibles.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Presentació del llibre a la Llar d'Avis del Centre Cívic de Vimbodí i Poblet

12 de gener

Teresa Duch presenta a Vimbodí el seu recull de contes Viatges insòlits de viatgers abrandats, el seu primer llibre


L’autora va encetar el programa d’actes de la festa major amb una vetllada literària, el passat dissabte al Centre Cívic.

Teresa Duch va presentar el passat dissabte a Vimbodí el seu primer llibre: Viatges insòlits de viatgers abrandats, un recull d’evocadors relats amb què la vimbodinenca es presenta com a escriptora. Aquesta és la primera incursió editorial de Duch, que té en el seu historial dos premis literaris i nombrosos relats publicats al blog personal salsa-ficció.blogspot.com i a les revistes literàries La lluna en un cove i Som Punt i Coma, entre d’altres. Teresa Duch Dolcet (Vimbodí i Poblet, 1956) és alumna de l’Escola de Lletres de Tarragona, ciutat on resideix, i membre del col•lectiu Mots.en.cru.

Tal com es detalla en el subtítol de l’obra, els viatges a què fa referència esdevenen autèntiques escapades per enlairar-se en un planeta que s’enfonsa. Són segons paraules de l’autora, viatges d’anada i tornada, o bé sense retorn, on s’hi barregen sentiments, paisatges, acció, sortides inesperades i finals sorprenents. Tot plegat dóna forma i contingut a un recull de contes capaç de commoure, colpir, enutjar, o fer riure el lector.

La presentació de Viatges insòlits de viatgers abrandats va tenir lloc al Casal d’Avis, al Centre Cívic de Vimbodí i Poblet, el dissabte dia 12 a les 19 h, com a acte inicial de la festa major d’hivern del municipi. A part de Teresa Duch, hi van participar en l’acte l’activista cultural Josep Maria Potau, qui va fer la presentació de l’obra; Manel Vinagre, responsable de la revista Som Punt i Coma de Vimbodí i Poblet, i el regidor de cultura Enric Alfonso. Aquesta vetllada literària va incloure la lectura d’alguns paràgrafs del llibre acompanyat d'una actuació musical. L'autora va signar els llibres que es van adquirir el mateix dia. També es poden comprar a la llibreria Guixots de Vimbodí. L’acte va concloure amb un aperitiu per a tots els assistents, per gentilesa de l’autora.

Fotografies de JM Potau
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Setmana del 7 al 12 de gener de 2013

La nota de premsa  sobre la presentació del llibre  a Vimbodi i Poblet apareix a diferents mitjans. Us poso l'enllaç d'alguns:

http://www.diaridetarragona.com/camp/073486/teresa/duch/presenta/casal/davis/vimbodi/seu/primer/llibre
 http://www.novaconca.cat/etiqueta/teresa+duch
http://www.radiomontblanc.cat/node/9362
http://www.campdesports.cat/index.php?command=show_news&news_id=18897http://www.vimbodi.altanet.org/noticies/view.php?ID=6293
...
...
...

TV3 fa un reportatge sobre el llibre i sobre l'autora repartint l'escenari entre Tarragona, en concret la Via Augusta, i Vimbodí i Poblet. Pendent d'emetre al Telenotícies Comarques.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


30 de desembre de 2012

PRESENTACIÓ A VIMBODÍ I POBLET de
VIATGES INSÒLITS DE VIATGERS ABRANDATS
el 12 de GENER de 2013 a les 7 del vespre
a la Llar d'Avis de Vimbodí

Ens veurem allà amb tots els que vulgueu acompanyar-m'hi.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


29 de desembre de 2012

Aquí us poso un enllaç amb el bloc La Mullena de Raquel Estrada on a part dels seus intensos poemes  fa crítica literària i musical amb molt de criteri. I no ho dic pas per la que ha fet del meu llibre i de mi mateixa, encara que m'hagi deixat molt bé.


http://lamullena.blogspot.com.es/.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.22 de desembre de 2012
VÍDEOS de la presentació de "Viatges insòlits de viatgers abrandats", 14 DE DESEMBRE DE 2012.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


18 de desembre de 2012Article d'Esther Valcárcel al MÉS TARRAGONA sobre el llibre.

Per llegir el text, cliqueu a sobre amb el ratolí dret, cliqueu a visualitzar imatge i cliqueu damunt amb el ratolí esquerre.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- 


Heus aquí les imatges de la presentació de Viatges insòlits de viatgers abrandats


FOTOS de la presentació de "Viatges insòlits de viatgers abrandats", 14 DE DESEMBRE DE 2012.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-11 de desembre de 2012

Avui estudi de mercat amb la meva amiga Montse, que n'és tècnica. Res, curiositat malsana. Volia saber quin era el llibre que més agafava la gent. I mireu amb què ens hem trobat! Fins i tot jo l'he hagut d'agafar. Aquells colors de la portada em cridaven, em cridaven...


 
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


9 de desembre de 2012

Ja podeu comprar Viatges insòlits de viatgers abrandats.
Us indico on:

- El mateix dia 14 de desembre, a la Presentació al Cafè Metropol.

 - A les llibreries de Tarragona:

Llibreria LA CAPONA
Llibreria ADSERÀ
Llibreria DE LA RAMBLA

- A partir del 22 de desembre a: 

Llibreria GUIXOTS de Vimbodí i Poblet

- En format Ebook al portal d'autopublicació:

www.bubok.es 

clicant a la pestanya LLIBRERIA i posant el meu nom o VIATGES INSÒLITS al cercador. També a Bubok el podeu comprar en paper, però surt car.

Si algú desitja comprar el llibre i no el troba, que es posi en contacte amb mi al correu trsduch@gmail.com. Igualment, si alguna llibreria el vol tenir a la venda a les seves prestatgeries, m'ho pot demanar al mateix correu.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


9 de desembre de 2012

No hi haurà quarta Prova però sí relat. El teniu a la pestanya RELATS


UN MÓN NOU


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

30 de novembre de 2012

TERCERA PROVA
EL VIATGE  

9 de desembre de 2012
Guanyadors: liX i Àstrid

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


23 de novembre de 2012

SEGONA PROVA CASCAVELLS A TRENC D'ALBA

L'ESPERANÇA I LA VALL
POR
30 de novembre de 2012
Guanyadora: Iris González Cots 


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


16 de novembre de 2012

Inici de les quatre PROVES-JOC per poder obtenir el llibre de franc.

PRIMERA PROVA 

 ANYS
  

23 de novembre de 2012
Guanyador: Jordi Masalles


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

PRESENTACIÓ EL 14 DE DESEMBRE A DOS QUARTS DE SET AL CAFÈ METROPOL DE TARRAGONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada