dimecres, 22 d’abril del 2015

EL VIATGE DES DE CASA

Aquest Sant Jordi, regala't una escapada sense moure't de casa, una escapada literària!

Disset viatges a escollir: riures, somriures, emocions, terror, humor, llàgrimes... tot en aquest, el meu llibre que, ben aviat, no serà l'únic.
Un petit tast, per si no l'heu llegit...









... i us animeu a fer-ho.


També en ebook, només 3 €












Feliç Sant Jordi!

5 comentaris:

  1. Quina presentació més maca que fas del llibre. Veig que han passat anys però segueix sent una bona opció. L'haurem de llegir, una oportunitat com aquesta no es pot deixar passar. Felicitats, Teresa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, guapa, com que de moment és el meu únic llibre, penso que per sant Jordi es mereix que en digui alguna cosa. Si, el vaig treure a finals del 2012 i si no falla res, aviat en publicaré un altre. Tothom que l'ha llegit ha dit que li agradava molt; és clar que aquells a qui no els hi ha agradat no m'ho deuen haver dit. Una abraçada, maijo.

      Elimina
  2. Teresa, jo vaig sovint a Valderrobres. Veig que la presentació, en el seu dia, te la va fer la Coia Valls, que em sona molt que va estar signant llibres a la llibreria Serret (jo també hi vaig ser, amb el meu llibre, l'octubre passat)... la pregunta és: el teu llibre el ven, l'Octavi Serret? Si és així, quan hi vagi, me'l compro. Si no és així, el compraré a través de Bubok i ja està. Moltes gràcies per anar entrant al meu blog, ja veus que sóc totalment anàrquica, jo... ara hi entro, ara no, ara escric, ara no... i així anar-hi anant! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ah, doncs gràcies, Montse. Sí, sé que la Coia sempre presenta el llibre a Valderrobles, però no hi és el meu a la llibreria. Com que va ser autoeditat, el tinc només a les llibreries del meu entorn. Llàstima que no vinguis a la trobada! Ens els podríem intercanviar. El teu el puc trobar a Tarragona?
    Entro i comento perquè crec que entenc el teu sentiment i si el que dic et pot ajudar... tot això que tindrem. Una abraçada, Montse.

    ResponElimina
  4. Hola Teresa, doncs no sé si el deuen tenir, a tarragona, ja ho preguntaré! La distribució és un dels handicaps dels "mindundis" literaris, hahaha! Amb tot el carinyo, això dels mindundis, eh? jo sóc la primera! ;)

    ResponElimina